امروزه با زياد شدن محصولات عاري از گلوتن و همچنين افراد داراي بيماري هاي مرتبط با گلوتن، سردرگمي زيادي در مورد گلوتن به وجود آمده است. حذف گلوتن از رژيم غذايي تبديل به يک مد در دنيا شده و افرادي که مشکلات پزشکي مرتبط با گلوتن دارند، ممکن است کمتر مورد توجه قرار بگيرند. اگر براي شما تشخيص بيماري سلياک، حساسيت غير سلياکي به گلوتن و يا حساسيت به گندم داده شده است، ممکن است سوال هايي در ذهن شما به وجود بيايد.
چه چيزي باعث ميشود که شرايط شما منحصر به فرد باشد؟ چه غذاهايي مي توانيد و نمي توانيد مصرف کنيد؟
حتي بدون شرايط پزشکي، اين موضوع که حذف گلوتن از رژيم غذايي براي سلامت عمومي مفيد است ممکن است تعجب برانگيز باشد. ما در اين مقاله نگاهي جامع به اين رژيم داريم، چه کساني نياز به محدود کردن يا اجتناب از گلوتن دارند و چه غذاهايي براي استفاده روزمره اين افراد مناسب است.
براي خواندن ادامه اين مطلب در سايت سبزتاب بايد اينجا کليک کنيد.
درباره این سایت